Máme za sebou již patnáctý kroužek vaření, tentokrát zaměřený na čerstvou asijskou kuchyni v podobě letních závitků. Čerstvé nesmažené letní závitky Nem cuốn (gỏi cuốn) jsou vkusnou formou, jak si připravit čerstvou zeleninu jinak než prostřednictvím salátu. A i proto jsem zvolil tento pokrm, abychom se pozvolna připravili na přicházející sezonu a příliv vitaminů z čerstvé zeleniny. Příprava závitků se na první pohled jeví jako jednoduchá záležitost, ale není to jen tak, především pokud jste závitky nikdy nezmotali. Proto jsem před zahájením kroužku dětem demonstrativně ukázal, jak přesně takový závitek zamotat, aby držel při sobě. Pak už záleželo na zručnosti dětí, jaký byl výsledek. Děti už mají přípravu závitků zdárně za sebou, vy si je můžete vyzkoušet také doma - greenwayfood.cz/project/letni-zeleninove-zavitky/
Tato webová stránka používá cookies
Za účelem zkvalitnění našich služeb používáme na této stránce soubory cookies. Pro více informací přejděte na Podmínky pro používání internetových stránek..